一方素净

一直很纠结玄关的流线走向,空间本身小,加上餐厅,还要避开视线,显得捉襟见肘。这时客户提出一个思路,要不减少一个房间?灵感豁然开朗。

The streamline trend of very kink porch all the time, space itself is small, add dining-room, avoid line of sight even, appear stretched. At this time, the client proposed an idea, or reduce a room? The inspiration suddenly came.

 

将原餐厅直接打造成步入式玄关,“天光”倾泻而下,天花与墙面的交织关系,加强空间的建筑结构感。减少的一个房间与客厅相连作为餐厅,功能与形式并存。一直喜欢衣帽间与卫生间结合的形式,相互融合又相互独立。

Hit former dining-room to enter type porch directly, "day light" pour down and fall, the interweave relation of smallpox and metope, the architectural structure that strengthens a space feels. A reduced room is connected to the living room as a dining room, where function and form coexist. Like the form that cloakroom and toilet are united in wedlock all the time, mutual confluence is independent each other again.

 

整体空间保持黑白灰的基调,引入自然的元素,以锈金作为点缀,简洁而高雅,着力打造一个艺术化空间。

The overall space keeps the basic tone of black, white and gray, introduces natural elements, with rust gold as an ornament, simple and elegant, to create an artistic space.

 

玄关.jpg

 

玄关2.jpg

 

客厅2.jpg

 

713846865701048169.jpg

 

客厅33.jpg

 

客厅33.jpg

 

主卧1.jpg

 

主卧12.jpg

 

主卧2.jpg

 

主卧22.jpg

 

衣帽间1.jpg

 

衣帽间2.jpg

 

a741cf3ff0f7023a1e0f1a6d5636284.jpg

 

设计公司 | 深圳舍下空间

主案设计 | 宁洁 周丁丁

参与设计 | 李文波

项目名称深圳壹方中心玖誉

项目地址广东深圳

项目面积139㎡

扫描二维码分享到微信

在线咨询
联系电话

13135278882