淡霭

根据客户的使用习惯,整个空间格局以开放式为主,人在环境中感受层次的交叠,空间上相对弹性,使用上多能化。我们提倡空间在给使用者带来更多便利的同时也能促进使用者与空间之间的交流。让空间更适合主人,让主人更贴近空间。 

According to customers' usage habits, the whole space pattern is mainly open, and people can feel the overlap of layers in the environment. The space is relatively elastic, and the use is multi-functional. We advocate that space can not only bring more convenience to users, but also promote the communication between users and space. Let a space suit host more, let host press close to a space more.
 
一层空间在整体上保持延续开放,最大化的引入室外光,拓宽视野,放空空间。以旋转楼梯为核心的半遮挡,让空间在视觉上产生纵深的结构变化。连接二楼的休息区,打造空间中生活的合理性与趣味性。空间与空间的相互利用与安排。不多不少,却相互贯穿。 整体空间选色偏向浅色系为主,主色灰蓝色在通透流动的整个空间里也是遥相呼应,带给空间一种睿智与安逸的灵动。不多不少,却恰到点缀;空间工
灯等配件选型,在满足合理使用的基础上也是去繁就简。不多不少,却缺一不可。

On the whole, the space on the first floor remains open, maximizes the introduction of outdoor light, widens the view and empages the space. With the rotating staircase as the core, the semi-occlusion allows the space to visually produce deep structural changes. Connect the rest area on the second floor to create the rationality and interest of life in the space. Mutual utilization and arrangement of space and space. No more, no less, but they run through each other. Integral space chooses color to incline to light color department to be given priority to, advocate lubricious gray-blue is connected at a distance also is echo in the whole space that shows flow, bring a kind of sagacious and easy clever move to the space. No more, no less, but just to ornament; Space engineering lights and other accessories selection, on the basis of meeting the reasonable use is to simplify the complex. Nothing more, nothing less, but nothing less.

 

客厅.jpg

 

客厅正.jpg

 

客厅2.jpg

 

餐厅(1).jpg

 

餐厅2.jpg

 

楼梯.jpg

 

餐厅小景.jpg

 

主卧.jpg

 

卧室小景01.jpg

 

卧室小景02.jpg

 

主卫.jpg

 

儿童房.jpg

 

a741cf3ff0f7023a1e0f1a6d5636284.jpg

 

主案设计 | 宁洁 周丁丁

参与设计 | 黄静 张志扬 黄思婷

设计公司 | 深圳舍下空间

项目地址 | 星河丹堤

项目面积 | 300㎡

扫描二维码分享到微信

在线咨询
联系电话

13135278882